Despre noi

Despre noi

Experienta noastra vasta in industria de geam termopan se va asigura ca toate reparatiile necesare se vor face intr-un mod eficient, profesionist fara dureri de cap. Ne deosebim detasat de concurenta prin serviciile prestate de reparatii termopane pentru ferestre si usi care se realizeaza la cele mai inalte standarde. Echipele noastre de tehnicieni experimentati asigura service-ul si mentenanta termopanelor dumneavoastra indiferent de gravitatea defectului si de natura sa.

Am lucrat cu multi clienti privati in furnizarea de reparatii termopane, atat din Bucuresti cat si din imprejurimi. Indiferent de tipul de ferestre, usi, usi de terase, noi va putem oferi cele mai economice solutii de montaj, intretinere si reparatii. Apeland la reconditionarea unei ferestre existente veti economisi bani si timp.

Cand asteptarea pur si simplu nu este o optiune, serviciile noastre de reparatii termopane de urgenta va pot asigura solutia de care aveti nevoie in cel mai scurt timp. Cele mai multe ferestre sau usi din termopan vin cu o garantie limitata. Probleme cum ar fi etansare slaba sau jocul mare in balamale sunt unele dintre cele mai comune probleme.O alta problema principala ar fi ferestrele sau usile sparte. Avand ferestre sau usi sparte sunteti supusi unui risc pentru sanatatea si casa dumneavoastra dar si unui risc la securitatea si bunurile personale. La orice moment vom oferi servicii pentru ca geamul de sticla sa fie inlocuit in cele mai bune conditii. La orice geam spart, oferim servicii de urgenta pentru a inlocui geamul inainte de a deveni o povara. Serviciile noastre de reparatii fereastre sunt accesibile, de incredere si profesionale.

Indelungata experienta in reparatiile termopanelor, calitatea materialelor si multitudinea de clienti multumiti, ne recomanda pe aceasta piata foarte concurenta prin personalul nostru foarte bine calificat cu pregatire tehica si specializare in Germania. Echipele noastre de tehnicieni sunt pregatiti in orice clipa sa faca fata oricarui defect aparut la termopanele dumneavoastra, impreuna cu echipamentele si sculele de ultima generatie care pot conferi termopanelor vechi si degradate un aspect de nou.